Marc

Marc

Marc is 21 jaar en woont nu in Almere-Buiten. Marc heeft een vrolijk karakter, is makkelijk in de omgang en zeer behulpzaam. Hij zit vol energie als hij gaat schilderen, toneelspelen, koken en muziek maakt, dat doet hij bij Art Loca. Binnenkort gaat hij leren beeldhouwen. Hij geniet van zijn eigen exposities en optredens. Marc vindt het fijn om te darten, te gamen met een vriend, een leuk museum bezoeken of naar een film in de bioscoop te gaan.

Al vanaf zijn 5de jaar is Marc lid van de Almeerse Hockey Club. Hij speelt in het G1-team in allerlei competities. Ook Marc’s ouders Patty en Peter zijn actief op de club. Ze speelden er vroeger en zijn daar nog steeds actief in wedstrijdteams en als scheidsrechter.

Marc is verstandelijk beperkt; oorzaak is nooit achterhaald. Heeft een IQ van een jong kind, dat maakt hem zo onbevangen. De dagbesteding voelt voor Marc als thuis en familie. Hij heeft geen broers of zussen en daarom is het geweldig om met zijn vrienden van school de toekomst in te stappen. Hij is heel enthousiast over Nobelhof en kijkt er erg naar uit.