Jeffrey

Jeffrey

Jeffrey is een rustige, wat onzekere maar zeer charmante jongeman van 23 jaar die graag voetbalt. Dat doet hij bij sportclub Buitenboys in het G-team in Almere. Dat team is al zolang in dezelfde samenstelling dat het een écht vriendenteam geworden is.

Jeffrey is de jongste van 5. Hij heeft nog 1 broer en 3 zussen. Zijn vader overleed toen hij 10 jaar oud was. Jeffrey is autistisch en verstandelijk beperkt. Zijn wereldje is klein, maar zijn interesse voor geschiedenis en steden is groots.Met zijn moeder verhuisde Jeffrey in 2013 naar Nobelhorst, een nieuwe wijk in Almere. Jeffrey is dol op Mayim, zijn vriendinnetje, met wie hij af en toe naar de bioscoop gaat of wat gaat drinken.

Jeffrey woont momenteel op 2 plaatsen. In het bosrijke Beekbergen en in Almere. In Januari 2018 is hij begonnen als student op Parc Spelderholt in Beekbergen. Hij loopt daar stage bij het onderhoud en leert woonvaardigheden. De groep waarin hij woont is kleinschalig, de weekenden, feestdagen en schoolvakanties is Jeffrey thuis in Almere. Dit traject is 3-jarig en eind 2020 komt Jeffrey weer volledig wonen bij zijn moeder, met een hele ervaring rijker en een mooie opstap naar Nobelhof!