Jesper

Jesper is een vrolijke jongen van 22 jaar. Hij heeft het Syndroom van Down en woont nog gezellig bij zijn ouders en zijn broers. Hoewel hij de oudste van de drie is vindt hij Lars Grote Broer. Niels is er vooral om een beetje te plagen. Al met al een gezellige boel. Jesper laat geen kans op een feestje onbenut en is, als hij de kans krijgt, dan ook een echte gangmaker. Thuis speelt hij graag FIFA op zijn PS4 en hij is een groot fan van Ajax.

Jesper doet graag aan alles mee en gaat dan ook als superfan mee naar de muziekvereniging ViJoS in Bussum. Daarnaast voetbalt en zwemt hij graag. Voetballen doet hij bij Only Friends, uiteraard samen met zijn grote vriend Splinter. Jesper is sinds december 2018 van school af en werkt doordeweeks bij Het Eksternest en bij Weet hoe je leeft.

Jesper vraagt geregeld wanneer hij gaat verhuizen; hij wil dolgraag samen met zijn vrienden in één huis wonen. Het concept van Nobelhof is hem op het lijf geschreven, een geweldig initiatief wat een verrijking gaat zijn voor deze jongens en meisjes maar ook een verrijking voor een gemeente als Almere.