Quinn

Afbeelding1

Quinn is een rustige vrolijke jongen van 22 jaar. Hij woont nu met ons en zijn jongere zus in de Filmwijk. Hij is op zijn 4e jaar al gediagnosticeerd met klassiek autisme. Quinn is dol op Disneyfiguren, Pokemon en de liedjes van Annie MG Schmidt. Hij houdt van zingen, puzzelen met quizkrakers en dingen ordenen en sorteren. Zijn favoriete zanger is Phil Collins.

Hij heeft op het Nautilus College en daarna op de Aventurijn gezeten. Tijdens de diverse stages vond Quinn een voor hem perfecte plek bij de Kringloper in de Kruidenwijk. We zijn erg blij dat hij hier na zijn schoolperiode terecht kon. Hier werkt Quinn nu 2 dagen per week op de boeken/CD/DVD afdeling en kan hij naar hartelust sorteren en ordenen!
Een dag in de week gaat Quinn naar De Witte Olifant om lekker creatief te zijn. Hier maakt hij mooie tekeningen, schilderijen en litho’s.

Quinn vindt het wel spannend om op zichzelf te gaan wonen maar hij is al volop bezig om te leren de dagelijkse dingen zoveel mogelijk zelfstandig te doen!