FAQ

Wij zijn aan het onderzoeken of het een optie is om een container in het tuinontwerp te verwerken die dienst kan doen als overdekte fietsenstalling.

Wij zijn bezig met het schrijven van richtlijnen van wat wel en niet kan en mag. Deze zullen wij u zo spoedig mogelijk doen toekomen. Het betreft een sociale huurwoning, stel dat de bewoner Nobelhof gaat verlaten dan moet bij vertrek de studio terug naar de oorspronkelijke staat.

Nee in de wijk Oosterwold is (nog) geen tandartspraktijk. Wel in de naastgelegen wijk Nobelhorst. Timengijs.nl

Ja, de vloer en de gordijnen zijn na betaling eigendom van de bewoner. Mocht de bewoner de studio verlaten dan kan hij/ zij overnamekosten vragen aan de nieuwe bewoner volgens het afschrijvingsprincipe.

Dat vinden wij heel fijn als u dit (ruim van tevoren) aan ons laat weten. Wij vinden het leuk om te weten wat erop de planning staat aan leuke activiteiten voor de bewoner, maar ook omdat wij ons rooster voor de medewerkers hierop kunnen aanpassen. Wij begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is maar als het lukt graag!

Wij hebben niet de mogelijkheden en middelen om uw zoon/ dochter naar de sportclub of andere vormen van vrijetijdsbesteding te brengen/ halen.

Huisdieren zijn niet toegestaan. In de toekomst komen er wel veel dieren wonen in de tuin van Nobelhof!

De studio’s zijn te betreden door de bewoner met een vingerscan of met een tag/ code. Medebewoners of bezoekers kunnen niet zomaar de studio betreden. Uiteraard heeft de leiding op de groep wel de mogelijkheid om de studiodeur te openen als hij/ zij dit noodzakelijk vindt. Het hofmeestersteam beschikt ook over een algemene sleutel.

Roken is op Nobelhof, dus ook buiten, NIET toegestaan.


Zit jouw vraag er niet tussen? Géén probleem, vul het onderstaande formulier in en we beantwoorden de vraag zo snel mogelijk.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.