Rachel

Rachel paardrijden dec 2020

Hoi Ik ben Rachel, ik ben 22 jaar. Ik woon nu met mijn ouders en twee broertjes (19 en 15 jaar) in Almere Buiten. Maar ik vind het heel leuk om met mijn vrienden te gaan wonen in Oosterwold. Ik kijk er al erg naar uit. Mijn eigen kopje thee of koffie maken in mijn eigen kamer…

Ik houd van de gezelligheid van mensen om mij heen, klets graag over van alles, maar ben ook graag op mijn kamer om muziek te luisteren, te knutselen, of TV te kijken, o.a. naar Ajax. Ik heb een verstandelijke beperking,  ben motorisch niet altijd handig, en soms gaat de wereld een beetje te snel voor mij, waardoor ik overprikkeld kan raken. Maar dan zeg ik dat gewoon, trek ik me even terug, wandel een rondje of kijk ik filmpjes op mijn tablet. Met elkaar een spelletje doen vind ik ook leuk.

Door de week werk ik drie dagen bij Weet hoe je Leeft, zoals paardrijden of in de Serre en soms in hun winkel; en twee dagen bij Art Loca, bij tekenen en muziek. Maar binnenkort ga ik ook in de keuken werken. Als ik op mezelf ga wonen, ga ik vier dagen werken. Dat wordt wel moeilijk kiezen voor me, want ik heb het erg naar mijn zin op beide plekken.

Komen jullie kijken in mijn nieuwe huis? Dat zou ik erg gezellig vinden!

Rachel Oosterom, 22 jaar