Inschrijven

We zijn er nog lang niet, maar Nobelhof lijkt nu wel snel concreter te gaan worden. We willen nu dan ook zorgvuldig omgaan met de belangstelling van toekomstige bewoners en het registreren van hun gegevens. Hieronder lees je er alles over en kun je je inschrijven.

Voorlopige inschrijving

Indien je serieuze belangstelling hebt dan vragen we je om het formulier hieronder volledig in te vullen en op “verzenden” te klikken. Het is belangrijk dat je eerst onze privacyverklaring leest. Daar zie je hoe we met je gegevens omgaan. Door op “verzenden” te klikken geeft je ons toestemming om deze gegevens te registreren en te gebruiken. Na ontvangst van je inschrijving krijg je van ons een volgnummer. Je hebt hiermee een voorlopige inschrijving.

Definitieve inschrijving

Zodra we precies weten hoe de woningen eruit komen te zien, wat de huur wordt, hoe we de zorg gaan financieren en voor wie Nobelhof geschikt wordt, vragen we je om je inschrijving definitief te maken. Dit doen we op volgnummer. Bij het definitief maken van je inschrijving gaan we 250 euro rekenen voor inschrijvingskosten. Dit doen we om ervoor te zorgen dat inschrijvingen niet vrijblijvend meer zijn en om de kosten te dekken die onze Stichting maakt. Denk hierbij aan reiskosten, kosten voor de website en dergelijke. Deze kosten krijg je niet terug als je jezelf later toch nog uitschrijft. Na ontvangst van de inschrijvingskosten heb je een definitieve inschrijving.

Toewijzing

De definitieve inschrijving geeft nog geen zekerheid op een woning. De toewijzing van woningen is afhankelijk van het aantal beschikbare woningen en de samenstelling van een woongroep. Bij het samenstellen van een woongroep moeten we naast de volgorde van inschrijving bijvoorbeeld ook rekeningen houden met een juiste mix van zorgprofielen. Dit in verband met de zorgfinanciering en saamhorigheid tussen bewoners. Indien je geen woning krijgt toegewezen en je wilt niet op de wachtlijst, dan ontvang je de inschrijvingskosten terug.

Inschrijvingsformulier

Door op “verzenden” te klikken geeft je ons toestemming om deze gegevens te registreren en te gebruiken. Het is belangrijk dat je eerst onze privacyverklaring leest (klik hier). Daar zie je hoe we met je gegevens omgaan.