Onze partners

Voor het aanbieden van de zorg zijn we nog in gesprek met verschillende zorgpartijen. In de loop van de tijd zal duidelijk worden wie de zorgaanbieder van Nobelhof @ Oosterwold gaat worden.

Met de onderstaande bedrijven werken we al samen om Nobelhof @ Oosterwold werkelijkheid te laten worden. Neem gerust contact met hen op als je vragen hebt over onze samenwerking!

De Alliantie is de ontwikkelaar van de woningen voor de toekomstige bewoners van Nobelhof @ Oosterwold. Voor vragen over onze samenwerking kun je contact opnemen met Bram Meijers, ontwikkelmanager van de Alliantie.

Nobelhof logo Zenzo

Nobelhof @ Oosterwold gaat gebouwd worden door Zenzo Maatschappelijk Vastgoed uit Amersfoort. Zenzo heeft veel ervaring met vergelijkbare bouwprojecten ook in Almere. Voor meer informatie over onze samenwerking kun je contact opnemen met Gert van Uffelen van Zenzo.

Borgerink Architecten is een samenwerking met Zenzo Maatschappelijk Vastgoed. Samen werken zij met Nobelhof @ Oosterwold aan dit project om er een mooi THUIS van te maken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie Borgerink.