Over ons

De initiatiefnemers van Nobelhof zijn:

  • De ouders van Splinter:
    Caroline van Drongelen en Sypko Domela Nieuwenhuis Nyegaard
  • De vader van David:
    Jan Rozenbroek

Nobelhof @ Oosterwold is dan ook een ouderinitiatief, ook wel een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) genoemd. Om dit opdrachtgeverschap juridisch vorm te geven is Stichting Nobelhof opgericht. De stichting is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 67952186. Het stichtingsbestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Jan Rozenbroek
  • Secretaris: Esther Reurslag
  • Penningmeester: Sypko Domela Nieuwenhuis Nyegaard

Alle activiteiten om het project van de grond te krijgen worden uitgevoerd in een team van betrokken ouders en deskundigen. Het projectteam Nobelhof bestaat op dit moment uit:

We hebben al heel veel hulp en medewerking gekregen. We bedanken: Triade Flevoland voor de eerste verkenningen rondom de zorg, Bouke van der Weide Jansen voor het leiden van een brainstormsessie, Illya Soffer, Hanke van Ballegooijen en Alfons Klarenbeek van Amerpoort voor de tijd, kennis en aandacht die zij in het project hebben gestoken. Monique, Ton en Marcel als actieve ouders in de voorbereidende projectgroep. Studio Dumbar bedanken we voor het ontwerp van onze visuele identiteit en de hulp bij het maken van deze website en het opzetten van de social media. Marit Törnqvist was zo aardig om ons toestemming te geven om haar prachtige illustratie te gebruiken en we vinden het erg leuk dat we van Sportclub Only Friends, David, Splinter, Fleur, Roos, Rie, Jesper, Chavelli en Pippa en alle andere toekomstige bewoners toestemming kregen om hun foto’s te gebruiken!