werken bij

Wervingsprofiel zorgmedewerkers op Nobelhof.

De Pijlers van Nobelhof:   zorg uit het hart | vitaliteit | jij ok – ik ok

Heb jij altijd al willen werken op een prachtige plek midden in de natuur, waar jij een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van leven van een groep jong volwassen vrienden met een matige tot ernstige beperking? Hou je van pionieren om met elkaar dit leef- en woonconcept verder uit te bouwen tot een voorbeeld in Nederland? Steek je graag de handen uit de mouwen om het met elkaar “elke dag een beetje mooier te maken”? Dan is werken op Nobelhof in Almere Oosterwold misschien wel je volgende stap in je loopbaan!

Je gaat als (persoonlijk) begeleider, assistent begeleider of als zorg-assistent aan de slag op een nieuw wooninitiatief, ontwikkeld door ouders. In juni 2023 wordt het gebouw, een hoeve, voor 26 bewoners opgeleverd en vanaf juli 2023 start de zorgondersteuning, die door DOEG Zorg gerealiseerd gaat worden. Op Nobelhof zijn 4 woongroepen van 6-7 bewoners. De groep voelt als je thuis, zoals dat gaat in een gezin: lief en leed wordt met elkaar gedeeld. Elke bewoner heeft een eigen studio met een badkamer.

Rondom de hoeve komt een weide met dieren en ontspanmogelijkheden. We leven met de seizoenen en gaan onze eigen groenten en fruit oogsten uit onze eigen tuin en verwerken deze in de schuur, ook als een vorm van dagbesteding.

Je ondersteunt de bewoners op weg naar hun dagbesteding (die nu nog niet op het terrein is) en je creëert bij thuiskomst een uitnodigend klimaat. Je werkt samen in een team dat aangestuurd wordt door een locatiemanager. Deze zal ook “als hofmeester” gaan wonen. De hofmeester zorgt dat het team goed functioneert, en dat de bewoners (en hun familie) zich geborgen en thuis voelen. Ruimte voor professionele en persoonlijke groei is volop aanwezig!

Voor meer informatie kijk ook op de volgende websites:

Nobelhof

DoegZorg

MaakOosterwold

Denk je dat dit profiel voor jou geschreven is of twijfel je nog of je voldoet aan het profiel en heb je meer informatie nodig om deze stap te wagen? Stuur je motivatiebrief en CV naar m.vandegiessen@doegzorg.nl of neem contact op met Maarten van de Giessen, directeur Zorg van DOEG Zorg- & Dienstverlening (06-52662065).

Nobelhof en DOEG Zorg bieden samen:

  • Een fijne werkplek midden in de poldernatuur.
  • Ruimte voor professionele- en persoonlijke ontwikkeling.
  • Ruimte voor eigen inbreng in een administratief arme omgeving.
  • Salariëring conform de richtlijnen van de cao gehandicaptenzorg volgens de FWG systematiek.

Wat vragen wij?

Naast de functie-eisen en competenties (zie bijlagen) zijn we met name op zoek naar mensen die:

  • Geen “van 9 tot 5-mentaliteit” hebben.
  • Ondernemend zijn en denken in kansen en mogelijkheden.
  • Gericht zijn op de ontwikkeling van de bewoners door “de ander goed waar te nemen”.
  • Gericht zijn op hun eigen persoonlijke- en professionele ontwikkeling.
  • Werken vanuit de bedoeling.

Selectieprocedure

Na ontvangst van je reactie krijg je een uitnodiging voor een gesprek met een afvaardiging van DOEG Zorg en Nobelhof.

TFO Persoonlijk Begeleider

TFO Assistent Begeleider

TFO Zorgassistent