Joshi

Joshi is een lieve, creatieve, gevoelige, introverte, rustige man die graag op zichzelf is en toch ook het fijn vindt om in de spotlights te staan. Hij is zorgzaam, behulpzaam, doet graag wat de bedoeling is en vindt het lastig als anderen dat niet doen.

Joshi wordt heel blij als hij op het podium kan staan. Hij zit een dag in de week bij de dansgroep Cardiac Output waar er hard getraind wordt om elk jaar een voorstelling neer te zetten. Dit is een groep met professionele dansers en mensen zoals Joshi en met elkaar maken ze, in gelijkwaardigheid zeer mooie voorstellingen. De andere dagen werkt hij bij dagbesteding theater Lebelle in Amsterdam waar hij ook zich heerlijk kan onderdompelen in het naspelen van typetjes en dergelijke. Verder wordt hij heel blij van zingen. Dagelijks verdwijnt hij, na zijn werk achter zijn iPad om mee te zingen of films te bekijken van theatervoorstellingen, musicals, spelletjes te spelen op de WII of nintendo switch. Hij heeft periodes van tekenen. Paardrijden en zwemmen doet hij ook heel graag en regelmatig.

Als hij volwaardig wordt aangesproken zie je hem letterlijk groeien. Hij gaat rechtop staan, kijkt stoer uit zijn ogen, met een uitstraling van Ja! Ik ben er hoor! Ik tel volwaardig mee! Dus om Joshi te benaderen is het beste om echt jezelf te zijn, rust en met warme aandacht hem hem uit te leggen wat er wordt verwacht.