martijn

Martijn is een vrolijke jongen van 22 jaar. Hij is geboren met het syndroom van Down.

Hij woont thuis met zijn ouders Peter en Ellen, heeft een tweelingbroer Benjamin en een oudere broer Jeroen (27 jaar). Martijn houdt van gezelligheid, is sociaal, zorgzaam en behulpzaam. Hij is dol op sociale gezellige activiteiten met familie, vrienden en de vrienden van zijn broers.

Dagelijks laat hij onze hond Skip uit in de buurt waardoor hij iedereen kent en iedereen kent Martijn en Skip. Hij verzorgt Skip graag, kan Skip met groot geduld kammen en geeft Skip 2x per dag eten. Ook luistert hij graag naar muziek, is dol op filmpjes kijken o.a. van Ernst&Bobby. Ook wil hij dagelijks het weerbericht zien.

Martijn zwemt op maandagavond, donderdag naar judo en verder houdt hij van fietsen, schaatsen en skiën. Hij is een buitenkind. Hij werkt 3 dagen per week bij de Buitenplaats waar hij werkt in de moestuin, pony’s verzorgt, mest schept, hout klooft, hout stapelt, maar ook binnen activiteiten vindt hij leuk (pizza bakken, soep maken, boodschappen doen etc).Ook gaat hij 2 dagen naar het Werkkasteel en ook hier heeft hij het naar zijn zin. Hij heeft veel plezier met zijn collega’s op de dagbestedingen en werkt graag met ze samen.