Melle

Melle is een vrolijke jongen van 22 jaar en woont bij zijn ouders en twee poezen, Siepie en Nouria, in Hilversum. Hij werkt op 3 verschillende plekken: Bij de Buitenplaats in Naarden, daar werkt hij veel met hout, verzorgt de paarden en de moestuin.
Ook zit hij daar lekker te chillen en te kletsen met zijn collega’s bij de houtkachel.

Verder  werkt hij Bij Jooz, een grand café in het wijkcentrum Sint Josef in Hilversum. Daar werkt hij 1 dag in de bediening en 1 dag in de keuken. Melle vindt het leuk  om in de keuken groente te snijden en te koken.
Ook maakt hij graag een praatje met de bezoekers van het café.

En dan werkt hij nog een dag als acteur bij theatergroep “Theater Totaal” in Nieuwegein. Melle houdt van optreden, is een podiumbeest. Verder zit hij op drumles, daarvoor oefent hij graag thuis op zolder op z’n eigen drumstel. Melle luistert veel muziek, in alle stijlen. 

Een grote passie van hem is dansen. Elke woensdag gaat hij naar dansles en bezoekt hij heel graag disco-avonden waar hij de hele avond op de dansvloer te vinden is.

Elke donderdagmiddag gaat hij naar tennisles in Huizen, op zaterdag skiet hij bij de Wolfskamer in Huizen. In de winter gaat hij met zijn vrienden van de Wolfskamer een week naar Oostenrijk om te skiën.

Na drukke bezigheden trekt Melle zich graag terug op z’n kamer om daar te chillen met z’n iPad of Playstation. Hij kijkt graag dvd’s van Flikken Maastricht en Bassie en Adriaan. Ook vindt hij het heerlijk om te kleuren met een muziekje erbij.