Picknick in oktober op veld i

De ‘picknick’ van zondag 3 oktober was een succes!

Ook al waren de weergoden ons niet welgezind en was niet iedereen in de gelegenheid om te komen, toch was het een zeer geslaagde bijeenkomst! Wel 16 geïnteresseerde bewoners troffen elkaar samen met hun ouders in de buurt van de plek (veld i) waar over twee jaar de vier woningen samen met de hofmeesters-woning van Nobelhof opgeleverd gaan worden.
Gelukkig had Zenzo (de bouwer) voor ons allemaal een schitterende tent opgezet midden in het veld, zodat we het droog konden houden. Er waren thermoskannen met koffie en krentenbollen en iedereen had wat te eten meegenomen. Dank daarvoor!
Vanuit Zenzo begeleide kunstenaar Norbertus (norbertus.org) de toekomstige bewoners bij het schilderen van hun toekomstige woonplek.

Lees verder: Nieuwsbrief van oktober 2021

Geef een reactie