de bouw is begonnen!

Het was nog even spannend, want we moesten officieel nog wachten op het passeren van de akte van grondoverdracht van het Rijksvastgoedbedrijf naar de gemeente en toen kon de notaris de akten op 28 juni jl. passeren voor de grondoverdracht van de gemeente aan de Alliantie. Misschien bent u al een kijkje gaan nemen? Wat is het toch een magische plek daar midden in de poldernatuur en dat uitzicht: fenomenaal.

Wij als bestuur vinden het leuk om af en toe te gaan kijken. Afgelopen zaterdagavond hebben we onderstaande foto’s gemaakt. De contouren van de kavel zijn nu goed zichtbaar (wat groot!) en het oppervlakte waar de gebouwen komen te staan  is al uitgegraven. Ook zijn de harde buitengedeelten, zoals de parkeerplaatsen al opgehoogd. Zo krijg je al een aardige impressie van het wooninitiatief.

Mocht je gaan kijken dan kan je het beste aan komen rijden via de Amaroqweg. Naar verwachting komt donderdag 7 juli de heistelling.

Lees verder: Nieuwsbrief van juli 2022

Geef een reactie