Een middag met bewoners

Zondagmiddag 11 november was de derde grote ontmoeting met geïnteresseerde bewoners en hun ouders. Met ruim 30 belangstellenden was De Buurtschuur in Nobelhorst weer goed gevuld! Voor de nieuwkomers presenteerden Caroline en Jan de ideeën en woonzorgvisie waarop Nobelhof is gebaseerd. Ton en Marcel vertelden hierna de stand van zaken van dit prachtige project.

Op basis van bouwtekeningen van Sypko ligt er nu een financieel haalbaar plan op tafel voor de bouw. Hetzelfde geldt voor de zorg. De grote onbekende is de gronduitgifte en de grondprijs, en daar loopt het een beetje vast. Dat weet de gemeente nog niet i.v.m. veranderd grondbeleid. We verwachten wel dat we het komend jaar een flinke stap kunnen maken.

We verkennen nu ook andere wegen, gaan opnieuw langs woningcoöperaties en we gaan in Oosterwold kijken. We brengen Nobelhof ook onder de aandacht van lokale en landelijke politiek. We gaan er nog steeds vanuit dat zo een mooi project als Nobelhof kan in Almere.

Na discussie en het beantwoorden van vragen was het tijd voor zelfgemaakte pompoensoep en quiche. Het werd een informatieve en vooral ook gezellige middag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.